EXELCLEAN
21.06.2017

Tork Cleaning Cloths met exelCLEAN
Verander schoonmaaktijd in productietijd met de nieuwe en verbeterde Tork Cleaning Cloths met exelCLEAN®. Deze Tork werkdoeken zijn verbeterd en nog duurzamer.

Verbeterde reiniging- 50% minder pluizen
De Tork werkdoeken waren al erg pluisarm, maar om met de nieuwe productiemethode zijn de doeken nog beter geschikt voor ruwe en scherpere oppervlakken en gaan ze langer mee.

Optimale verpakking- 25% minder opslag
Om u meer capaciteit op de werkplek en in het magazijn te bieden hebben de nieuwe, gevouwen reinigingsdoeken een compacter formaat. U kunt nu twee pakken tegelijk plaatsen, zodat de W4-dispensers minder vaak hoeven te worden gevuld. Door de compacte verpakkingen bespaart u tot 25% van uw waardevolle opslagruimte. Deze verbeteringen dragen ook bij aan een gemiddeld 15% lagere ecologische voetafdruk voor de Tork exelCLEAN®-lijn.

Eenvoudiger te gebruiken en te dragen
Voor eenvoudig gebruik in zware omstandigheden hebben onze draagbare handy boxes een nieuw ontwerp, een versterkt handvat en een grotere opening, zodat u zelfs met handschoenen gemakkelijk de doek van Tork kunt pakken. En natuurlijk hebben alle werkdoeken de EasyHandling™ verpakkingen voor makkelijk dragen, openen en opruimen.