Revolutionaire afvalmachine
06.06.2019

AVS – Het in Aalter gevestigde Salubris brengt een revolutionaire afvalmachine genaamd Superlizzy op de markt. Daarnaast zet Salubris in op Beautiful Cups: kartonnen bekertjes die driemaal hergebruikt kunnen worden én waarmee je bomen plant.

Jaarlijks produceren we miljarden kilo’s afval en dat is niet goed voor het milieu. Daar wil het Oost-Vlaamse Salubris wat aan veranderen. Het familiebedrijf draagt milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel en brengt de circulaire economie in de praktijk. En daaraan kunnen de Superlizzy en Beautiful Cups bijdragen. Superlizzy scheidt vast afval en vocht automatisch en levert hygiënische en schone prestaties door een onderhoudsvriendelijk gesloten systeem. Een waarschuwingslampje gaat branden zodra er iets aan de hand is, zoals een volle afvalzak. Eén Superlizzy vervangt zes tot acht afvalbakken.

Daarnaast brengt Salubris Beautiful Cups op de markt. Dat zijn herbruikbare en recycleerbare kartonnen koffiebekers die als een totaalconcept bijdragen aan duurzame ontwikkelingen, wereldwijd. De cups zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn geschikt voor warme en koude dranken. Met Beautiful Cups reduceer je het gebruik van kartonnen bekers met 50%.