ontdek ons team

Familiebedrijf met een visie

Wat ooit begon in 1980 als een bescheiden zaak in schoonmaakproducten is nu uitgegroeid tot een sterk en toonaangevend familiebedrijf, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met schoonmaken.
Als groothandel in schoonmaakproducten biedt Salubris niet alleen een compleet gamma aan schoonmaakartikelen, maar ook doeltreffende oplossingen waarbij de noden en de wensen van de klanten steeds voorop staan.
Salubris is er voor bedrijven, KMO’s, maar ook voor educatieve- en overheidsinstellingen en in de Vlaamse zorgsector zijn ze zelfs een van de marktleiders. Met Salubris@Home bieden we ook voor particulieren een aangepast aanbod schoonmaakproducten aan.

ONS VERHAAL

Op maat van de klant

Salubris pakt uit met een klantgerichte service waarbij flexibiliteit telkens een doorslaggevende factor is in elke vertrouwensrelatie met de klant.

Salubris gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte schoonmaakoplossing, specifiek voor uw bedrijf of organisatie. Hierbij hanteren wij een lange termijnplanning waarbij we steeds de producten voorstellen die prijs/kwaliteit het meest aan uw wensen voldoen.

Via een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde interface bestelt u heel eenvoudig uw schoonmaakproducten. Ook het transport wordt in eigen beheer uitgevoerd waardoor wij steeds een korte leveringstermijn kunnen garanderen.

Als familiebedrijf dragen wij duurzaamheid en het milieu in ons hart. Voor onze klanten hebben wij daarom niet alleen een uitgebreid gamma ecologische schoonmaakproducten, maar ook heel wat milieuvriendelijke oplossingen zodat u ook uw duurzaam beleid kunt verderzetten.

Cleaning Consultant

Om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakproducten zo efficiënt mogelijk en op een correcte manier worden aangewend, biedt Salubris een opleidingsprogramma aan dat bestaat uit verschillende modules. Deze modules kunnen zowel theoretisch als praktijkgericht zijn. Onze cleaning consultant komt graag bij u langs voor een opleiding op maat. Dat kan gaan van het coachen van het schoonmaakteam tot een ‘how-to-use’ van een nieuw gamma producten. Wilt u graag dat wij bepaalde accenten leggen of specifieke onderwerpen aansnijden tijdens deze opleiding? Geen enkel probleem! Wij maken onze opleiding op maat van uw wensen.

CONTACTEER ONS OM MEER TE WETEN

Totaalleverancier

Salubris is dé totaalleverancier bij uitstek voor alle schoonmaakoplossingen, professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren

Bespaar Kosten

Schoonmaakoplossingen moeten niet alleen doeltreffend zijn, ze kunnen u ook flink wat kosten besparen. Wij leveren direct uit voorraad aan competitieve prijzen. Via ons online bestelsysteem via shop.salubris.be zorgen we dat alles altijd snel, proper en tijdig wordt geleverd.

Expertise & opleiding

Salubris is een erkend opleidingsverstrekker voor opleidingen in de schoonmaakwereld. Wij zijn Iso 9001 en 14001 gecertificeerd.

Uitgebreid aanbod

Vandaag is Salubris uitgegroeid tot dé totaalleverancier bij uitstek die alle schoonmaakbehoeften en –noden van zijn klanten invult met een uitgebreid aanbod van onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, hygiënesystemen en disposable artikelen