SilXpert Care+

Ook genoeg van beschadigde handen door frequent gebruik van desinfectie gel?

In de zorg hebben velen last van kloven, irritaties, huidschade,… Vooral als het straks weer kouder wordt. Salubris biedt hierop een oplossing met SilXpert® Care+: een nieuwe Europese (gepatenteerde) innovatie met bioactivated Silicium!

SilXpert® Care+ desinfectie gel heeft een unieke 3-in-1 werking. De gel is ontwikkeld om de handen te desinfecteren, te hydrateren én huidschade te voorkomen en herstellen.

Vanaf 10 december 2020 is de doseerfles met pomp van 500 ml beschikbaar. Onze vertegenwoordigers komen alvast graag bij u langs met een gratis staal.

Wat is bioactivated Silicium?

Silicium heeft unieke eigenschappen op het gebied van wondherstel, littekenweefselherstel en huidverzorging.

Elementair silicium bestaat niet zoals het in het milieu voorkomt. We vinden het in chemische vormen die vaak slecht worden geabsorbeerd door levende organismen. De gepatenteerde bioactivatieprocessen die Eytelia heeft ontwikkeld, hebben als doel om vormen van silicium biobeschikbaarder, geconcentreerder en stabieler te maken om zo een uitstekende absorptie en optimale efficiëntie te garanderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat silicium een enorm element is voor het functioneren en de structuur van het menselijk lichaam door zijn heilzame werking op het bindweefsel.

Dit product is geregistreerd en erkend in België als een PT1 Biocide.

• Gecertificeerde desinfectie gel EN 14476

• Klinisch en dermatologisch getest

• Gepatenteerde technologie en formulatie

• Wetenschappelijk gedocumenteerd